АКТЕРИТЕ ПЕТАР ГОРКО И НИКОЛА ПРОЈЧЕВСКИ ДОБИЈА ИКОНИ СО АНГЕЛОТ ОД КУРБИНОВО ОД МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА КОСТАДИНОВСКА- СТОЈЧЕВСКА