Народно позориште Зеница

Таг
2Вести

МОЈАТА ГЕНЕРАЦИЈА ИМА ЗАДАЧА ДА ГИ ПОВРЗУВА ЛУЃЕТО, ВЕЛИ АКТЕРКАТА ДАРЈА РИЗОВА ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „ОТЕЛО“

БОСАНСКАТА „БУРЕ БАРУТ“ ВО РЕЖИЈА НА НИНА НИКОЛИЌ ВЕЧЕРВА НА МОТ