Наскански линии

Таг
2Вести

ОТКРИЕНИ НАД 150 ДРЕВНИ ДИЗАЈНИ ВО ПУСТИНАТА НАСКА ВО ПЕРУ

ОГРОМНА ФИГУРА НА МАЧКА СТАРА 2.000 ГОДИНИ ОТКРИЕНА ВО ПУСТИНАТА НАСКА ВО ПЕРУ