НЕПРИЈАТНО Е, НО УЖИВАМ, ВЕЛИ НАТАЛИЈА ЛИ, ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА КОЈА РАБОТИ СО ОРУЖЈЕТО ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“