Национална галерија

Таг
3Вести

ИЗЛОЖБА СО 80 ДЕЛА ОД НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА СЕ ОТВОРА ВО МАЛА СТАНИЦА

ПРОЕКТОТ „ПЕЈЗАЖНО ИСКУСТВО“ ПО ВЕНЕЦИЈА ДОЈДЕ ВО ЧИФТЕ АМАМ

НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА СО ПОВИК ДО ДЕЦАТА ДА ТВОРАТ НА ТЕМАТА „НАШИТЕ ХЕРОИ“