АКО НЕМАТЕ ОБЛЕКА, НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ ГИ ДОБРИТЕ МАНИРИ, ВЕЛИ ВО ВОДИЧОТ ЗА НУДИЗАМ 80-ГОДИШНА ПРОФЕСОРКА