ОМНИБУСОТ „НЕБИДНИНА“ НА 4 МАКЕДОНСКИ РЕЖИСЕРИ ОСВОИ НАГРАДА ЗА НАЈИНОВАТИВЕН АНИМИРАН ФИЛМ ВО ШПАНИЈА