Недела на италијански филм

Таг
3Вести

„ПИНОКИО“ ЈА ОТВОРА НЕДЕЛАТА НА ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМ ВО КИНОТЕКАТА

НЕДЕЛАТА НА ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМ ВО СКОПЈЕ ПОСВЕТЕНА НА ЕМИГРАЦИЈАТА

ОСКАРОВЕЦОТ „ВИКАЈ МЕ СО ТВОЕТО ИМЕ“ ЈА ОТВОРА НЕДЕЛАТА НА ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМ