Недела на излози

Таг
2Вести

УМЕТНОСТ ВО ИЗЛОГ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ „НЕДЕЛА НА ИЗЛОЗИ“ ВО СКОПЈЕ

МОДАТА И АРХИТЕКТУРАТА ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ПРВАТА „НЕДЕЛА НА ИЗЛОЗИ“ ВО СКОПЈЕ