Нејмар

Таг
3Вести

НЕЈМАР ГО ПОТВРДИ ТРАНСФЕРОТ ВО САУДИСКА АРАБИЈА, ЌЕ ЗАРАБОТУВА 150 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО

НЕЈМАР И ДЕВОЈКА МУ БРУНА ГО ЧЕКААТ ПРВОТО ДЕТЕ

ПСЖ СО МЕСИ ГО КОМПЛЕТИРА НАЈМОЌНОТО НАПАЃАЧКО ТРИО ВО СВЕТОТ НА ФУДБАЛОТ