АМЕРИКАНСКИ УМЕТНИК ВО ЛОНДОН ГИ ИЗЛОЖУВА СВОИТЕ СКУЛПТУРИ НАПРАВЕНИ ОД МИЛИОН ЛЕГО КОЦКИ