Неле Карајлиќ

Таг
3Вести

НЕЛЕ КАРАЈЛИЌ, „САРС“ И „ВАН ГОГ“ ВИКЕНДОВ НА ПИВО ФЕСТ НА СТАДИОНОТ НА АРМ

НЕЛЕ КАРАЈЛИЌ ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ, ПРВО ВО КНИЖАРНИЦАТА „ЛИТЕРАТУРА.МК“, ПА НА ПИВО ФЕСТ

ПОЧНУВА ТАКСИРАТ 20, ДЕСЕТДНЕВЕН МАРАТОН ОД МУЗИЧКИ НАСТАНИ