НОВА АНКЕТА ПОКАЖА ДЕКА ПОЛОВИНА ШВАЈЦАРЦИ НЕ САКААТ НИВНАТА ЗЕМЈА ДА БИДЕ ДОМАЌИН НА ЕВРОВИЗИЈА