необјавени фотографии

Таг
2Вести

НАЈУСПЕШНАТА ТУРНЕЈА ВО КАРИЕРАТА НА ДЕЈВИД БОУВИ ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕНА КАКО КНИГА ОД 3.000 ФУНТИ

НЕОБЈАВЕНИ ФОТОГРАФИИ ОД ЏОН ЛЕНОН ОТКРИЕНИ ВО МУЗЕЈОТ НА БИТЛСИ ВО ЛИВЕРПУЛ