неолит

Таг
2Вести

ИЗЛОЖБА ЗА СКОПСКИТЕ ЗАНАЕТЧИИ ПРЕД 8 МИЛЕНИУМИ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ

ИЗЛОЖБАТА „СКОПЈЕ ПРЕД ОСУМ МИЛЕНИУМИ“ СЕ ОТВОРА ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ