ПИЕЊЕТО СЛАТКИ ПИЈАЛАЦИ МОЖЕ ДА БИДЕ ШТЕТНО ЗА СРЦЕТО, ВЕЛАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕКАРИ