ЈА ИЗНЕВЕРИВ БИЈОНСЕ, НО ОД ТОА ИЗЛЕГОВ КАКО ПОДОБРА ЛИЧНОСТ, КАЖА ЏЕЈ-ЗИ ВО ИНТЕРВЈУТО СО ДЕЈВИД ЛЕТЕРМАН