„Невозможна мисија 6“

Таг
2Вести

ДА НЕ БЕШЕ АКТЕР, ТОМ КРУЗ ЌЕ БЕШЕ НАЈДОБАР КАСКАДЕР НА СВЕТОТ

ТОМ КРУЗ СЕ ВРАТИ НА ПОКРИВИТЕ НА ЛОНДОН ЗА „НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА 6“