независна музика

Таг
2Вести

КОЛЕКТИВОТ „ГОЛА ПЛАНИНА“ ГО НАЈАВИ ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА МУЗИЧКИОТ ФЕСТИВАЛ „СЕПАК СЕ ВРТИ“

НАД 20 УЧЕСНИЦИ НА 12. ФЕСТИВАЛ „ЗЕМЈОТРЕС“ НА СВЕЖА НЕЗАВИСНА ДОМАШНА МУЗИКА