Нигерија

Таг
2Вести

НАЈРЕТКИОТ ВИД ЧОВЕКОЛИКИ МАЈМУН СНИМЕН ЗА ПРВПАТ ПО ДОЛГИ ГОДИНИ

НИГЕРИСКА УМЕТНИЦА ПРАВИ ПОРТРЕТИ ОД ОСТАТОЦИ ОД ХРАНА – ФОТОГАЛЕРИЈА