КАНАДСКИОТ РЕГИОН НИЈАГАРА ПРОГЛАСИ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА, МИЛИОН ЛУЃЕ ЌЕ ГО ГЛЕДААТ ПОМРАЧУВАЊЕТО НА СОНЦЕТО КАЈ ВОДОПАДИТЕ