НИК ГАСТЕР, МОНТАЖЕРОТ НА „ПРЕД ДОЖДОТ“, ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА ФЕСТИВАЛОТ „СИНЕМАТИК“ ВО СКОПЈЕ