ОТВОРЕН СУМ ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ НА „ПИНК ФЛОЈД“, НО ВОТЕРС И ГИЛМОР СЕ ПРЕМНОГУ СКАРАНИ, ВЕЛИ ТАПАНАРОТ НИК МЕЈСОН