Никола Ристановски

Таг
2Вести

НИКОЛА РИСТАНОВСКИ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР АКТЕР НА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО НИКШИЌ

МУЗИЧКАТА ДРАМА „САМО ГЛАС“ СО АНГЕЛОВСКА И РИСТАНОВСКИ ЌЕ БИДЕ ПРВА ПРЕМИЕРА ВО МНТ ВО ПАНДЕМИЈАТА