Никола Смилков

Таг
2Вести

ВАЈАРОТ НИКОЛА СМИЛКОВ ИЗЛОЖУВА СКУЛПТУРИ СРЕДЕ ПОЛЕ СО ЛАВАНДА ВО СРБИЈА

СКУЛПТОРОТ НИКОЛА СМИЛКОВ ОСВОИ ГРАН ПРИ НА БИЕНАЛЕТО ВО БУДВА МЕЃУ 78 УМЕТНИЦИ ОД 20 ЗЕМЈИ