никотин

Таг
2Вести

САД ПЛАНИРААТ ДА ГО НАМАЛАТ НИКОТИНОТ ВО ЦИГАРИТЕ ЗА ДА НЕ СОЗДАВААТ ЗАВИСНОСТ