Нил Деграс Тајсон

Таг
2Вести

ЊУЈОРЧАНИ СВЕДОЧЕА НА МЕНХЕТНХЕНЏ

НАУЧНАТА СЕРИЈА „КОСМОС“ СЕ ВРАЌА СО ВТОРАТА СЕЗОНА ВО 2019