Нил Јанг

Таг
2Вести

НИЛ ЈАНГ КОНЕЧНО ГО ОБЈАВИ АЛБУМОТ ШТО ГО КРИЕШЕ 45 ГОДИНИ

НИЛ ЈАНГ И ДЕРИЛ ХАНА СЕ ВЕНЧАА НА ЈАХТА ВО КАЛИФОРНИЈА