ВО НИРНБЕРГ СЕ ОТВОРИ НАЈГОЛЕМИОТ САЕМ ЗА ИГРАЧКИ НА СВЕТОТ, СО ФОКУС НА ИГРИТЕ ЗА ВОЗРАСНИ