Нирвана

Таг
3Вести

30 ГОДИНИ ОД ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА „NEVERMIND“ – ПОКРЕНА МУЗИЧКА РЕВОЛУЦИЈА, НО КОБЕЈН БИЛ ЗГРОЗЕН ШТО СИТЕ ГО СЛУШААТ

ГИТАРАТА НА КУРТ КОБЕЈН ОД „ЕМ-ТИ-ВИ АНПЛАГД“ ПРОДАДЕНА ЗА РЕКОРДНИ ШЕСТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ