ПОЧНА НАЈГОЛЕМАТА ГОДИШНА МИГРАЦИЈА НА ЛУЃЕ – КИНЕЗИТЕ ЌЕ НАПРАВАТ ТРИ МИЛИЈАРДИ ПАТУВАЊА ЗА НОВА ГОДИНА