НАЈМЛАДАТА ДОБИТНИЧКА НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА ЕКОНОМИЈА СЕ НАДЕВА ДЕКА ЌЕ ИНСПИРИРА МНОГУ ЖЕНИ