ПАНК ИКОНАТА ЏОН ЛАЈДОН И НОРА ФОРСТЕР ПОМИНАА ВО БРАК 44 ГОДИНИ, ПОРАДИ НЕА САКАШЕ ДА НАСТАПИ И НА ЕВРОВИЗИЈА