РИМЕЈКОТ НА НЕМИОТ ХОРОР „НОСФЕРАТУ“ ДОАЃА ВО КИНАТА ВО ДЕКЕМВРИ, ОБЈАВЕН ПРВИОТ ТРЕЈЛЕР