нова песна

Таг
16Вести

МИЈАТА НИ ЈА ДОПОЛНИ ЕНЕРГИЈАТА, ВЕЛАТ ОД ГРУПАТА „БРАС БРАДРС“ ЗА НОВИОТ ДУЕТ

НАПИШАВ МОДЕРНА АРЕНБИ ПЕСНА ПО МОЈ ВКУС, ВЕЛИ ПОП-ПЕЈАЧКАТА МАРИЈА СПАСОВСКА

„ВРЗЕТЕ МИ ГИ РАЦЕТЕ“ Е ПЕСНА БЕЗ КОМПЈУТЕРСКИ ЕФЕКТИ, ЗА ОНИЕ КОИ НЕ ЗНААТ ДА ГО ЦЕНАТ ОНА ШТО ГО ИМААТ, ВЕЛИ ДАРИО

ГИ ПОДДРЖУВАМ МЛАДИТЕ ПЕЈАЧИ, РЕЧЕ ТАМАРА ТОДЕВСКА КОЈА СНИМИ ПЕСНА СО РАПЕРОТ ЈАНГ ДАДИ

„МЕМОРИЈА“ СО НОВА ПЕСНА, НОВ АЛБУМ И КОНЦЕРТИ ВО СКОПЈЕ И ШТИП

НОВА ПЕСНА НА БОБИ АНДОНОВ, ПРЕТСТАВНИКОТ НА МАКЕДОНИЈА НА ДЕТСКАТА ЕВРОВИЗИЈА ВО 2008

НОВА ПЕСНА НА ПОП-ПЕЈАЧОТ КОСТА ХАЏИКОЈЧЕВ, „ПРИПАЃАМ“

ЛОЗАНО СНИМИ НОВА ПЕСНА ВО БРЗ РИТАМ, „БАРИЕРА“