„Нож во грб“

Таг
2Вести

ЏЕРЕМИ РЕНЕР ДОБИ ПРВА УЛОГА ПОСЛЕ ЛАНСКАТА НЕСРЕЌА, ВО ФИЛМОТ „НОЖ ВО ГРБ“

„НЕТФЛИКС“ ПЛАТИ 450 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ДВЕ ПРОДОЛЖЕНИЈА НА КРИМИ-КОМЕДИЈАТА „НОЖ ВО ГРБ“