Њу Делхи

Таг
2Вести

ДО 2050, ДВЕ ТРЕТИНИ ОД СВЕТСКАТА ПОПУЛАЦИЈА ЌЕ ЖИВЕАТ ВО ГРАДОВИ

ЅВЕЗДИ ОД ХОЛИВУД И БОЛИВУД ВО МУЗЕЈОТ „МАДАМ ТИСО“ ВО ЊУ ДЕЛХИ