ФИЛМОТ ЗА „ЊУ ОРДЕР“ ГО ОТВОРА 6. ФЕСТИВАЛ НА МУЗИЧКИ ДОКУМЕНТАРЦИ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ