ГЛЕДАЈТЕ ГО „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ЗА ДА ГО ЦЕНИТЕ ТОА ШТО ГО ИМАТЕ, ПИШУВА „ЊУЈОРКЕР“