ЊУЈОРШКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ЌЕ ЈА СВИРИ МУЗИКАТА ОД ФИЛМОТ „МАЕСТРО“, БРЕДЛИ КУПЕР Е ГОСТИН