ЊУКАСЛ СТАНА ЕДЕН ОД НАЈБОГАТИТЕ ФУДБАЛСКИ КЛУБОВИ НА СВЕТОТ ПО ПРЕЗЕМАЊЕТО ОД САУДИСКИОТ ПРИНЦ