нуркање

Таг
2Вести

БАЗЕН ДЛАБОК 45 МЕТРИ, НАЈДЛАБОК НА СВЕТОТ, СЕ ИЗГРАДИ ВО ПОЛСКА, ВРЕДЕН 10,6 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПРВО ПОДВОДНО НУРКАЊЕ СО СКУТЕРИ ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО