оброк

Таг
2Вести

ЦЕЛА БРИТАНИЈА СЕ ОДЗВА НА КАМПАЊАТА НА ФУДБАЛЕРОТ МАРКУС РАШФОРД ДА СЕ ОБЕЗБЕДАТ БЕСПЛАТНИ ОБРОЦИ ЗА ДЕЦАТА ЗА ВРЕМЕ НА РАСПУСТОТ

ФУДБАЛЕРОТ МАРКУС РАШФОРД СЕ ИЗБОРИ 1,3 МИЛИОНИ ДЕЦА ДА ДОБИВААТ БЕСПЛАТЕН ОБРОК И ПРЕКУ ЛЕТО