ВИОЛИНИСТКАТА ПЛАМЕНКА ТРАЈКОВСКА НАПРАВИ ПРЕРАБОТКА НА „ОДА НА РАДОСТА“, ЌЕ ЈА ПРОМОВИРА НА ДЕНОТ НА ЕВРОПА