одбележување

Таг
2Вести

МКЦ НЕ ЗАБОРАВА И СО КУЛТУРНИ НАСТАНИ ОДБЕЛЕЖУВА 60 ГОДИНИ ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС

„МКЦ ЗА СКОПЈЕ“ ПО ПОВОД 55 ГОДИНИ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ