оклоп

Таг
2Вести

СЕКОЈДНЕВИЕТО НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ СНИМЕНО ВО ТЕАТАРСКИОТ ПЕРФОРМАНС „ОКЛОП“

ОКЛОПИТЕ ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“ СЕ ПРЕСЕЛИЈА НА ЦРВЕН КИЛИМ