Олимписки игри во Париз

Таг
3Вести

СНУП ДОГ ЌЕ ИЗВЕСТУВА ОД ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ

ОБЕЛЕЖЈАТА НА ПАРИЗ ЌЕ СТАНАТ СПОРТСКИ БОРИЛИШТА ЗА СЛЕДНИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ