Оливер Митковски

Таг
2Вести

НЕ РЕЦИТИРАМЕ, ДЛАБОКО НАВЛЕГОВМЕ ВО БОГАТСТВОТО НА МАКЕДОНСКАТА ПОЕЗИЈА И МУЗИКА, ВЕЛИ ОЛИВЕР МИТКОВСКИ ПРЕД УТРЕШНАТА ИЗВЕДБА НА „ПОЕТРОНИКА“

МИТКОВСКИ И САЛПЕ НА 8 ЈУНИ ВО МНТ ЌЕ ГО ПРЕТСТАВАТ СПОЈОТ НА ПОЕЗИЈА И ЕЛЕКТРОНИКА, „ПОЕТРОНИКА“