Оливера Ќорвезироска

Таг
2Вести

РЕЦЕНЗИИ И КОЛУМНИ ОД ЌОРВЕЗИРОСКА СОБРАНИ ВО ЗБИРКАТА „НА ПОЛПАТ: КРИТИКА ИЛИ МОЛК“

ОЛИВЕРА ЌОРВЕЗИРОСКА ВЕЧЕРВА ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ РОМАН ВО КИНО КУЛТУРА