„КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА“ ВО ИЗВЕДБА НА ДОМАШНИ СОЛИСТИ И ДИРИГЕНТКА ОД УКРАИНА НА 26 ЈАНУАРИ ВО ОПЕРАТА